• Diner
  • 15 minuten
  • 4 personen

Carpaccio met geitenkaas

Bereidingswijze

Bruineer in een koekenpan zonder boter de pijnboompitten, totdat ze licht verkleuren op gematigd vuur en bewaar deze tot later. Meng de ijsbergsla met de Rucola en plaats deze centraal op het
bord.

Leg voorzichtig de plakjes Carpaccio er op en omheen zodat het bord grotendeels is bedekt. Laat in het midden een klein rondje open, zodat de sla nog net is te zien.

Garneer nu de dressing over de Carpaccio. Strooi vervolgens de pijnboompitten over het geheel. Verdeel nu ook al strooiend de geitenkaas schilfers. Breng op smaak met zout en peper.

  • Eenvoudig
  • Voorgerecht
  • Nee

Ingrediënten

– 4 porties met carpaccio en dressing
– 125 gr fijn gesneden ijsbergsla
– 75 gr rucola sla
– 150 gr geschaafde Arina geitenkaas
– 80 gr pijnboompitten
– grof gemalen zeezout
– zwarte peper uit de molen