Assortiment

Assortiment

Gebruiksmomenten

Geitenkaas is bijzonder veelzijdig. Er is altijd wel een moment voor geitenkaas. Van start van de dag tot genieten uit het vuistje.

  • Als ontbijt of lunch: een jonge milde geitenkaas is heerlijk op brood, op een tosti, door de salade of in een omelet.
  • Verfijnd bij het koken: door zijn veelzijdigheid in smaken is geitenkaas een verfijnde smaakmaker bij het koken. Lekker door de salade, in een saus, als basis van fondue of geraspt om te gratineren.
  • Genieten bij de borrel: op de kaasplank, uit het vuistje, met een mooi glas wijn.

Bewaar uw geitenkaas in het minst koude gedeelte van de koelkast; het bovenste vak.

Een heerlijk romige geitenkaas, vier weken gerijpt. Lekker om de dag mee te beginnen.
Een veelgevraagde variant. Heerlijk romig en vol van smaak. Zes weken gerijpt.
Deze romige geitenkaas is dertien weken gerijpt en heeft een iets pikant karakter.
Bewuste geitenkaas gemaakt van halfvolle melk. Minder vet, maar even vol van smaak.
De perfecte borrelkaas. Zacht, met een eigenwijs mediterraans vleugje. Genieten maar!
Hollandse glorie met Italiaans raffinement.
Fenegriek staat bekend om haar gezonde eigenschappen en geeft in combinatie met koriander een nootachtige smaak.
Crunchy stukjes aardappelschil geven deze romige kaas een wel heel bijzondere bite.
De krachtige zwarte en groen peper en de knoflook geven extra pit aan deze geitenkaas.
Milde geitenkaas met fijne kruiden, dat valt bij iedereen in de smaak! Heerlijk uit het vuistje.
Brandnetel heeft een sublieme, milde en kruidige smaak. De perfecte partner voor Arina geitenkaas.
Honingklaver en Arina combineren uitstekend. Dit plantje maakt de geitenkaas iets zoeter.