-
Diner
-
35 minuten
-
4 personen
Quiche met geitenkaas, groene asperges en druiven
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175˚C. bekleed de bakvorm met het bladerdeeg. Klop de eieren met de room en wat zout en peper los. Was en droog de asperges en snijd 2 cm van de onderkant af. Was en droog de druiven en snij ze doormidden.
Leg de asperges in de vorm. Schenk het ei/room mengsel. Leg de druiven erop en brokkel de geitenkaas erover. Bak de taart in ca. 25 min. Gaar goudbruin.
- Eenvoudig
- Voorgerecht
- Nee
Ingrediënten
– Bladerdeeg rol
– 125 gram Arina geitenkaas
– 3 eieren
– 250 ml room
– 1 bos groene asperges
– trosje blauwe druiven
– zout en peper
– Extra nodig: bakvorm rechthoekig ca. 15×30 cm