• Diner
  • 20 minuten
  • 4 personen

Gegrilde geitenkaas met katenspek en lente ui

Bereidingswijze

Verdeel de fijn gesneden ijsbergsla op een hoopje over de vier borden. Breng de sla op smaak met een klein beetje zout en peper.

Bak de stukjes katenspek kort in de pan, neem deze uit de pan en houd ze warm. Bak nu de plakken geitenkaas op een grillplaat tot deze iets gaat lopen. Leg de plakken geitenkaas op de ijsbergsla en garneer met de katenspek en de lente-ui.

Neem de framboos vijg confiture en sprenkel deze over het geheel. Serveer het geheel warm op tafel.

  • Eenvoudig
  • Nee

Ingrediënten

– 4 plakken belegen Arina geitenkaas á 100 gr per stuk
– 150 gr fijn gesneden ijsbergsla
– 150 gr katenspek in stukjes gesneden
– 1 bosje lente-ui gesneden in ringen
– 1 eetlepel framboos vijg confiture
– zout en zwarte peper uit de molen.